Hubungi saya:

Hubungi saya:

Sunday, 20 April 2014

KOREAN COTTON UNTUK DIJUAL

Yuuuuhuuuu...cakkk
jom jom cuci mata yokkkk
pilih pilih and shoping kain pasang..bole pakai buat raya..lepas raya pun bole..xsempat raya ni, raya aji bole, raya taun depan pun boleh.
pakai tuk pi keje pun bole...hehe

high quality 100% korean cotton tauuu...
corak xbape cantik xpe, yg penting material/fabrik tu..kain kalo super quality, corak huduh pun bila dah dipakai kompem nampak lawa gitu...
bagi aku keselesaan memakai baju adalah yg paling utama....hoyeahhhhhhh
for example la kan...corak super tip top tapi material mak aiii panas bila dipakai,pastu mudah carik, nipis plak tu...hah  kompem korang2 pun akan simpan bju tu dalam almari buat pekasam punyer...kan..kan..kan....

so ape lagi..jom dapatkan fabrik cotton dari korea ni cepat

bidang 60, 3.5 meter----sesuai sgt untuk wat dress, jubah
stok sgt limited bebeyh
kain super elegant shining
lembut,xpanas (kain kapas la katakan)
harga pasaran: RM120-RM150
Harga disini?: murah dari harga pasaran
jom whatssapp daku okey 0127179652 untuk sebarang pertanyaan


  




 





























ade banyak lagi corak..tunggu yekkk...free2 kang update...tunggguuuuu


****update 23/4/14: boleh tgk full album kat fb je la senang..YanDianaDeDressmaker,....(tenet slow macam siput la nk upload kat sini...wiwiiwwi)




1 comment:

  1. Thanks for sharing. Jika ada tertarik untuk membuat baju dengan contoh pola baju wanita siap pakai, download saja polanya di Fitinline.

    ReplyDelete